Hoe beheert u uw persoonlijke gegevens?
De informatie die u invoert op de Dustfolio-applicatie is volledig door uzelf aanpasbaar.
U kunt deze gegevens op elk moment definitief verwijderen via het menu "Mijn account" (menu aan de rechterkant) en vervolgens onderaan de pagina klikken op "Verwijder mijn portfolio". (Let op: deze actie is onomkeerbaar).
De nieuwsbrief met selecties is gekoppeld aan uw account, dus zodra deze is verwijderd, ontvangt u deze niet meer...
Bent u uw wachtwoord kwijt? Gebruik dan het menu aan de rechterkant "Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?"
Bij wijziging van e-mailadres (of verbindingsproblemen):
stuur ons een e-mail met de gebruikersnaam van uw portfolio en een geldig e-mailadres, zodat we kunnen verifiëren of dit portfolio daadwerkelijk van u is.
Als u meerdere accounts heeft aangemaakt, moet u dit voor elk account afzonderlijk doen.
De indexering van uw portfolio op zoekmachines wordt enkele dagen tot weken later bijgewerkt, afhankelijk van het updatebeleid van de betreffende zoekmachines (Google, Yahoo...).
Helaas hebben we geen manier om de verwerking door zoekmachines van de wijzigingen op de Dustfolio-applicatie te versnellen.
We hebben ook geen invloed op specifieke inhoud van zoekmachines (zij beslissen zelf wat ze wel of niet in hun resultaten opnemen...).